Bij ProcessChemistry zijn we ervan overtuigd dat het volledige potentieel van process mining alleen dan kan worden ontsloten, wanneer het belegd wordt in de organisatie zelf. We zien het daarom als onze missie om organisaties klaar te stomen door hen onafhankelijk advies, training, en ondersteuning te bieden. We helpen om een kenniscentrum op te zetten, van waaruit process mining zal worden ondersteund door heel de organisatie. We trainen business en IT, zorgen voor zichtbaarheid, sluiten aan bij de strategie van de organisatie, en richten alles in. Wanneer wij klaar zijn, is uw organisatie volledig klaargestoomd voor process mining, zijn medewerkers volledig uitgerust met de benodigde tools en kennis om procesverbetering in uw organisatie naar het volgende niveau te tillen, en wij volgen uiteraard nauwlettend uw vorderingen en staan op ieder gewenst moment tot uw beschikking. Benieuwd wat process mining voor uw organisatie kan betekenen?

Zie WORKSHOPS, PROSPECTING of

Neem contact op voor meer informatie

WORKSHOPS

Ervaar process mining in laagdrempelige demos en workshops

Praktijkgerichte workshops waarin de deelnemers gedurende een halve of hele dag zelf de kracht van process mining ervaren. Kies één van de beschikbare modules (ITIL, klantreis, etc.), neem eigen data mee, of laat ons data genereren van een van uw processen

Kernpunten:

  • Process mining in een notendop
  • Ervaar de kracht van process mining
  • De volgende stappen voor process mining in uw organisatie

Neem contact op voor meer informatie

PROSPECTING

Ontdek de toegevoegde waarde van process mining voor uw organisatie in slechts 10 dagen

“Door process mining toe te passen in een lean verbetertraject, hebben we verspillingen in het proces opgespoord en aangepakt. En hebben daarmee een flinke besparing kunnen realiseren.”

“Door de ongekende transparantie van process mining hebben we DBC’s inzichtelijk kunnen maken en is er een nieuw en duidelijk uitgangspunt ontstaan bij het maken van afspraken over zorgpakketten met verzekeraars.”

“Met behulp van process mining hebben we de kosten en baten van digitaal werken inzichtelijk kunnen maken.”

“Process mining biedt een geweldige uitkomst voor auditors omdat de uitkomsten volledig op feiten berusten.”

ZIT ER GOUD?

Hoe presteerd uw proces? Is uw procesuitvoering efficiënt en effectief? Is uw proces echt compliant? Waar kunt u besparingen realiseren? Process mining ontdekt het voor u!

Misschien heeft u al eens van process mining gehoord en heeft u het gevoel dat het iets voor u kan betekenen. Maar wat precies? En hoe komt u daar achter zonder een flinke investering te doen? Ervaar nu zelf wat process mining voor uw organisatie kan betekenen met ProcessChemistry Prospecting.

In slechts 10 dagen, ontdekken we:

  • In hoeverre uw organisatie, proces en systemen klaar zijn voor process mining, in een informatieanalyse;
  • De toegevoegde waarde van process mining voor uw organisatie;
  • De proceskennis die process mining kan ontdekken voor één van uw processen

Onze ervaren process mining experts nemen u graag mee in de innovatieve wereld van process mining. En met ProcessChemistry’s BATEA™ – onze gestructureerde, praktijkgerichte methode voor process mining – weet u op elk moment precies waar u aan toe bent.

Merk op: Na een initiële process mining check weten we of uw organisatie gereed is voor process mining. Zo niet, dan sluiten we het project af met een advies over dataverzameling en ondersteunen we uw organisatie desgewenst in het klaarstomen voor process mining.

WACHT NIET LANGER EN ONTDEK VANDAAG NOG OF ER GOUD VERBORGEN ZIT IN UW ORGANISATIE MET PROCESSCHEMISTRY PROSPECTING!

Neem contact op voor meer informatie