TOEGEWIJDE BUSINESS PROCESS SCIENTISTS

Ir. Emmy Dudok

Emmy is een enthousiaste en gedreven ondernemer, met een passie voor onderzoeksgebieden die ontstaan zijn rondom BPM, waaronder process mining. Met haar sterke communicatieve vaardigheden en hoog analytisch denkvermogen weet zij prima een brug te slaan tussen business en IT. In de praktijk heeft zij bewezen dat process mining projecten renderen met een gerichte aanpak.

ProcessChemistry is een onafhankelijk adviesbureau dat zich bezig houdt met training, consultancy en support op het gebied van Business Process Intelligence, waaronder process mining. Process mining is een opkomend en zeer innovatief vakgebied. Steeds meer organisties erkennen de mogelijkheden van process mining en willen het zelf beleggen in hun organisaties. Bij ProcessChemistry zijn we volledig toegespitst op dit vakgebied en beschikken over zeer ervaren business process scientists. Procesgeörienteerd, sterk analytisch vermogen, affiniteit met IT en technisch vaardig, communicatief vaardig, en jaren ervaring zijn eigenschappen van een toegewijde business process scientist. Wij hebben jarenlange ervaring in het vakgebied. We hebben diverse process mining projecten begeleid en hebben process mining belegd in verscheidene bedrijfstakken (o.a. zorg, overheid, nutsbedrijven, verzekeraars en financiële instellingen).

MISSIE – EMPOWER ORGANISATIES

Process mining is zowel geschikt voor periodieke procesverbetertrajecten en audits, als voor het continu monitoren van processen en kan in de gehele organisatie worden ingezet. Bij ProcessChemistry zijn we ervan overtuigd dat het volledige potentieel van process mining alleen dan kan worden ontsloten, wanneer het belegd wordt in de organisatie zelf. Het insluiten van process mining in de dagelijkse bedrijvigheden van uw organisatie stelt u in staat uw operationele processen objectief te monitoren – wat tijdig ingrijpen mogelijk maakt, compliance met regels en richtlijnen te verifiëren, en uw processen te verbeteren op basis van expliciete en diepgaande proceskennis. Wij staan klaar om onze kennis en ervaring te delen met uw organisatie, zodat uw medewerkers zelfstandig de potentie van process mining kunnen ontsluiten. Zie SERVICES voor meer informatie over onze laagdrempelige WORKSHOPS, uitgebreide PROSPECTING projecten, en ondersteuning bij het beleggen in uw organisatie.

BATEA™ – ONZE PROCESS MINING AANPAK


U hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, wij hebben onze kennis en ervaring gevangen in BATEA™, een gestructureerde, praktijkgerichte methode voor process mining projecten. Alle aspecten zijn hierin verwerkt: van initiële checks en data extractie tot analyse en rapportage. Met BATEA™ weet u op elk moment precies waar u aan toe bent en is succes gegarandeerd.

OP DE HOOGTE VAN ONTWIKKELINGEN

Door de steeds toenemende hoeveelheid data die wordt verzameld, krijgt process mining steeds meer aandacht. Zowel vanuit de academische wereld als het bedrijfsleven. Door onze nauwe banden met de academische wereld, en partnerschappen met vooraanstaande software leveranciers, zorgen we dat wij en onze klanten op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Zo missen we niets van waardevolle nieuwe ontwikkelingen.

Neem contact op voor meer informatie